AKÇAY RUSYA'DA DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKÇAY RUSYA

Moskova'da düzenlenen MITT 2012 Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılan Akçay Belediyesi'nin standı yoğun ilgi ile karşılandı. Akçay Belediyesi tarafından hazırlatılan CD ve tanıtım broşürleri, ziyaretçiler tarafından adeta kapışıldı.







Moskova'da düzenlenen MITT 2012 Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılan Akçay Belediyesi'nin standı yoğun ilgi ile karşılandı.  Akçay Belediyesi tarafından hazırlatılan CD ve tanıtım broşürleri, ziyaretçiler tarafından adeta kapışıldı.


Rusya'nın Moskova kentinde, bu yıl 21-24 Mart tarihleri arasında 19.su düzenlenen, Rusya'nın önde gelen ve en büyük seyahat fuarı olan MITT 2012'ye katılan Akçay Belediyesi, kendisine tahsis edilen stantta fuar için hazırlatılan tanıtım CD ve broşürleri dağıttı. Akçay Belediyesi adına fuara Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Elman katıldı. 51,215m² alana kurulan, 189 değişik ülkeden 3000'den fazla katılımcının bulunduğu ve ortalama 100.000 kişinin ziyaret ettiği Fuarın ilk günü çok sayıda tur operatörü, seyahat acentesi ve ziyaretçiler tarafından Akçay standına yoğun bir ilgi olduğu gözlendi. Bu konuda bir açıklama yapan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu: MITT 2012 fuarına katılmış olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek bu organizasyon nedeniyle müteşekkir olduklarını, Akçay ve çevresinin tanıtımı açısından temas ve çalışmaların çok olumlu ve verimli geçtiğini söyledi.

Başkan İnceoğlu, Akçay Belediyesi olarak sadece fuar çalışmaları ile yetinmiyor; inceleme ve temaslarda bulunuyoruz. Akçay'ı sadece yurtiçinde değil uluslararası platformda da hak ettiği ünvana ulaştırmak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Akçay'ın marka bilinirliğini artırmak için bu tür organizasyonları çok faydalı buluyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı